PLAN WIN-CASH

HOT PLAN
Maxpro2u menjalankan perniagaan secara online dan offline.Maxpro2u terbahagi kepada dua sistem iaitu bagi meraka yang mampu menaja dan yang tidak mampu menaja.
Plan yang yang rajin berkerja dipanggil : MAX-WIN
Plan yang malas berkerja dipangil : MAX-CASH

MAX-WIN menceritakan tentang orang yang rajin berkerja,menaja,kita boleh mencari seberapa ramai orang yang boleh disini hanya akan di bayar duit penaja.Disini anda boleh menyusun orang-orang anda untuk diletakkan dikawasan mana-mana yang suka.

  • setiap bonus yang terkumpul akan ditolak 20% dan setiap jumlah terkumpul RM80 akan berlaku belian unit baru.
  • Unit baru akan muncul berterusan tanpa henti.
  • Penaja akan menerima semula bonus tajaan dan anda sekali lagi akan menerima bonus unilevel tanpa henti.
  • Pergerakan ini akan berlaku setiap 1jam dan aliran wallet berlaku setiap jam.
  • Dalam masa yang sama mata untuk bonus MAX-CASH juga akan bertambah dan unit baru dalam MAX-CASH juga bertambah

MAX-CASH menceritakan tentang mereka yang malas berkerja dan tidak mampu menaja(max-cash).Sistem yang malas berkerja ini berjalan secara AUTO siapa yang cepat mendaftar dialah yang di atas kepada yang lambat mendaftar jangan bimbang sebab apabila orang yang diatas cukup 3lebel dia akan terkeluar secara AUTO.Setiap kali tertendang keluar ia menghasilkan max rm155.Dengan nilai pembelian rm80.00secara autonya anda mempunyi 4point, jika ke 4point ini game ia menghasilkan max rm620.


Macam mana pula jika kita mampu menaja?
Jika kita mampu menaja pendapatananya memang lumayan  tetapi yang istemewanya disini kita ada dua pendapatan yang pertama pendapatan kita berusaha dan yang kedua pendapatan kurang atau malas bergerak.

Pada awal th 2011 Maxpro2u akan dilancarkan di seluruh dunia maka potensi untuk menjadi orang yang terawal adalah amat cerah buatlah keputusan secara bijak.

PACKAGE
Pearl - RM 80.00 - 25BV
Emerald - RM 350.00 - 125BV
Sapphire - RM 700.00 - 250BV
Diamond - RM 1400.00 - 500BV